Известие

Collapse
No announcement yet.

Чершената лампа за инжекциона ми свети!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чершената лампа за инжекциона ми свети!!!

Колеги имам един въпрос
    При мъгливо време (само при мъгла) ми светва червената лампа за инжекциона и след да речем 30 40 минути ми изгасва.
    Нюкой имал ли е този проблем и как го е решил. От какво може да е?
    Колата е от подписа 145 1.9 JTD.
    Alfa Romeo 1.9 JTD

Според мен с тва за мъглата хвърли в тъча целия форум....
    Мен на служебното ЖТД ми свети от кофти нафта...вече доволно съм го запушил...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Искаш да кажеш,че това става докато ти е студен двигателя.Ако е така погледни какво е написал колегата за вода в горивото.Поради високата влажност на въздуха и ниската температура на детайлите е възможно да се образува конденз.Погледни дали дава същата индикация при палене на топъл ДВГ и пиши.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Колеги разполагам с адаптор за диагностика на виза и като закача колата излиза една единствена грешка - ЕГР. Съмнява ме да свети тази лампа при грешка ЕГР. Горивото трябша да е качествено защото зареждам само и единствено на ОМВ. И аз започвам да се чудя дали не може да свети от кофти връзка някъде. Много рядко се случва и е неприятно защото знаеш че уш всичко е изрядно. Възможно ли е да се навлажнява някоя връзка?
        Сега се сещам че е ставало и два пъти в дъжд.?!
        Alfa Romeo 1.9 JTD

Comment

Working...
        X